Bra, du är nyfiken!


Till Searchmint söker sig människor som har en nyfikenhet, och ett driv utöver det vanliga.

Nyfiken på hur det skulle vara att jobba på Searchmint? Kolla in vår talangsajt!

Läs mer
talang@searchmint.se
020-12-1337

Sökordsannonsering (SEM)

Klick är kul – Men intäkt är bättre.


47% av all marknadsbudget som investeras digitalt går till sökordsannonsering.


Sökordsannonsering, eller sökmotor-annonsering, handlar som namnet antyder om att annonsera på sökmotor. Den stora skillnaden med den här typen av digital marknadsföring är att kunderna här aktivt letar efter information, tjänster och produkter, vilket gör dem betydligt mer köp- och handlingskraftiga än i andra kanaler.

En absolut majoritet av sökmotor-trafiken står Google för, och med deras oerhört kraftfulla annonssystem Google Adwords ger de oss som marknadsförare väldigt sofistikerade sätt att nå dina kunder på.

Annonseringen på Google Adwords styrs av budgivning, vilket innebär att vi som marknadsförare identifierar sökord som dina kunder använder när de söker dina produkter eller tjänster, utvecklar relevanta annonser för dessa, och sätter ett bud för hur mycket vi är beredda att betala för ett klick på ett givet sökord.

I våra större konton med hundratusentals sökord och annonser ökar både komplexiteten, men också möjligheterna. Med mer data kan vi fullt utnyttja kraften i Googles annonssystem.

Få andra kanaler levererar den skalbarhet och lönsamhet som sökordsannonsering gör.

Vi levererar

Storskalig intäkt från sökmotorerna


Låt oss lösa din utmaning. Hör av dig för 30 minuter kostnadsfri konsultation.
Vill du att vi ringer upp dig?