Bra, du är nyfiken!


Till Searchmint söker sig människor som har en nyfikenhet, och ett driv utöver det vanliga.

Nyfiken på hur det skulle vara att jobba på Searchmint? Kolla in vår talangsajt!

Läs mer
talang@searchmint.se
020-12-1337

Sökmotoroptimering (SEO)

Placeringar är kul – Men intäkt är bättre.


93% av alla köp online börjar på en sökmotor. Syns du inte, finns du inte.


Sökmotoroptimering handlar om konsten att förtjäna kostnadseffektiv och högkvalitativ trafik helt organiskt från sökmotorernas sökresultat.

För att lyckas storskaligt behöver man förstå hur och när kunderna använder sökmotorn i sin köpresa, säkerställa att varje ”sökfråga” får ett ”söksvar”, samt hjälpa sökmotorerna att enkelt och friktionsfritt läsa, tolka och indexera innehållet. För att ”söksvaret” sedan ska lyftas upp av Google och andra sökmotorer behöver de känna sig trygga i att din sajt, och ditt söksvar är auktoritärt.

Sätten som man kan nå framgång på blir färre och färre i takt med att sökmotorernas algoritmer blir allt mer sofistikerade. Att lyckas med sökmotoroptimering var förr en tämligen enkel sak, men de enkla och relativt osofistikerade sätt som användes då har blivit mer och mer verkningslösa och riskfyllda. Det ger dig som är ambitiös och seriös en stor konkurrensfördel – Du kan förtjäna en synlighet som få andra orkar eller har kunskapen till.

Vi jobbar med ambitiösa företag (även de som inte hunnit växa sig stora än), och vårt arbete involverar allt från kortare projekt under sajt-, design- och/eller plattformsbyten, till långsiktiga samarbeten som inkluderar en total SEO-strategi innehållandes process-utveckling, analys, teknik, innehållsstruktur, produktion, content marketing, och skalbar länkanskaffning.

Vi levererar

SEO med fokus på dina affärsmål.


Låt oss lösa din utmaning. Hör av dig för 30 minuter kostnadsfri konsultation.
Redo för resultat?