Bra, du är nyfiken!


Till Searchmint söker sig människor som har en nyfikenhet, och ett driv utöver det vanliga.

Nyfiken på hur det skulle vara att jobba på Searchmint? Kolla in vår talangsajt!

Läs mer
talang@searchmint.se
020-12-1337

Vi levererar

Digital framgång handlar om att förstå vad det är som gör att kunderna köper din tjänst eller produkt, förstärka och skala upp det värdet, och hitta ett kostnadseffektivt sätt att föra det värdet till fler kunder.
Searchmint > Vi levererar

Ökad trafik

I dagens konkurrensutsatta digitala värld handlar det inte längre om vem som kan driva mest trafik, utan om vem som kan göra det till högst relevans och till minst kostnad. För att uppnå detta behövs volym och ett sofistikerat annonssystem. Vi har fokuserat på att bli bäst på de två största ekosystemen i världen; Facebooks ekosystem (Facebook och Instagram), och Googles ekosystem (Google, Display Network, Youtube). Båda dessa ekosystem erbjuder kraftfulla annonssystem som möjliggör sofistikerad målgruppsstyrning och lönsamhetsoptimering, samt har gemensamt världens största digitala räckvidd. Hittar vi inte kunden i någon av dessa ekosystem så hittar vi inte kunden online alls.

Sökordsannonsering (SEM) Facebook Sökmotoroptimering (SEO) Display Content marketing

Ökad konvertering

Ökad konvertering handlar primärt om två saker; Att förstå vad dina kunder vill ha och behöver, och att förstå vad som stoppar dem från att få det på ett smidigt sätt. Konverteringsoptimering innebär att vi genomför användartester, heatmaps och visitor recordings för att samla kvantitativ och kvalitativa insikter i hur dina kunder beter sig på din webbplats, och på så sätt förstå vad som är viktigt för dem. Via A/B-testing kan vi sedan data-drivet testa varje enskild förbättring på din webbplats så att den blir statistiskt säkerställd.

Konverteringsoptimering A/B-testing Webbanalys

Ökad intäkt

Ökad trafik och ökad konvertering brukar båda leda till ökad intäkt, men det är inte hela sanningen bakom en digital framgång. Vi hjälper våra kunder att förstå vilka de viktigaste kunderna är och vilka värden som får dem att köpa genom bland annat persona-utveckling och analys av CRM-data. Vi hjälper dem att förstärka de värden som är viktiga i kommunikationen genom digitala kampanjer, konceptualisering och copywriting. Och vi hjälper dem att få detaljerad förståelse och insikt i sin digitala affär genom business intelligence (BI) och avancerad reporting. Vi hjälper våra kunder att bli konkurrenskraftiga och relevanta på sin marknad.

Digital strategi Intäktsoptimering Digitala kampanjer